Ciorbita de conopida cu carnita de pui

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 17 Aug 2010 | 5169 vizualizari

 

o ciorbita super buna ,merge si rece pe caldurile astea e numai buna

 

INGREDIENTE

  • 1/2 conopida sau una mai mica
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa
  • 3 cuburi vegeta naturala(reteta sylvia)
  • sare
  • patrunjel verde
  • 250 g piept curcan (se poate orice carnita de pui)
  • 3 oua
  • 150 iaurt natural
  • 150 smantana
  • 300 ml  bors casa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de conopida cu carnita de pui:

Se desface buchetele conopida eu am pus o jumatate dat fiind faptul ca era imensa.

Se curata morcovii si se taie rondele.

Se pune apa, 3 litri, se pun buchetele de conopida, cuburile de vegeta naturale,pieptul de curcan(sau de pui)se taie bucatele mici, rondele de morcovi,ceapa curata si pusa intreaga,sare si se lasa sa fierba bine,pana ce toate sant fierte.

Cand toate sant fierte se pune borsul de casa (e mai bun,sau sucul de la 1 lamaie)se lasa sa mai dea 2 clocote apoi se stinge focul.

Se amesteca bine ouale cu iaurtul si smantana, se lasa sa se astampere putin ciobita si apoi se pune oul cu smatana.

Este o ciorbita foarte foarte gustoasa,

se serveste cu patrunjel verde tocat si ardei piscos(cui i place ,mie nu sincer  ,in schimb la sotul da)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de conopida cu carnita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume, cu varza acra - Reteta gustoasa de post