Supă de pui cu fidea

de madi_marin in Supe, 24 Apr 2012 | 4968 vizualizari

 

Mi se pare cea mai simplă, delicioasă şi revigorantă supă. O ador!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui cu os
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 1 pătrunjel
  • 1 păstârnac
  • 1 ţelină
  • fidea
  • sare
  • mărar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă de pui cu fidea:

Carnea se spală şi se porţionează lăsând şi oasele. Bucăţile se pun la fiert împreună cu legumele întregi în apă rece. Se fierb până ce totul e gata.

Se scot legumele şi se folosesc eventual la alt preparat, iar carnea se curăţă de pe os şi se taie fâşiuţe care se pun la loc în supă. Se adaugă fideaua, se potriveşte gustul cu sare şi se adaugă pătrunjel tocat mărunt.

E bună servită fierbinte.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de pui cu fidea" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

diaconta 1

25.04.2012, 20:37

asa zic si eu "cea mai buna"

Rocsi 1

26.04.2012, 15:18

Nu prea imi plac supele,decat ciorba acrita doar cu bors..dar fac o exceptie si gust ca sa nu te refuz

Krystyan Trendy 1

01.11.2013, 08:37

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de pasare, cu taitei