Provocarea Gastro Art
Taiem carnea in bucati potrivite, o spalam bine si o punem la fiert cu apa rece. Spumam bine, apoi adaugam legumele curatate, spalate si taiate in bucati mari,sare, cateva boabe de piper si foile de dafin. Fierbem la foc mic pana carnea si legumele sunt moi, apoi scurgem zeama.
Decupam in 4 felii de paine cate o inimioara mai mare cu o forma de metal. Asezam feliile de paine intr-o tava pe hartie de copt. Din restul de felii decupam inimioare mai mici, pe care le asezam in tava. In locul fiecarei inimi decupate spargem cate 1 ou. Presaram sare, piper rosu proaspat macinat si stropim cu putin ulei de masline.
Stropim inimioarele mai mici cu ulei de masline, presaram putin oregano.
Dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumeneste painea si se usuca si ouale sunt gata.
Asezam in farfurie cate o felie de paine cu ou, rondele de morcov, apoi turnam supa fierbinte. Presaram deasupra patrunjel verde. Servim cu restul de crutoane imediat.