Supa de praz cu radacinoase

de Valclaudia in Supe, 22 Noi 2015 | 6015 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 2 fire de praz
  • 2 morcovi mari
  • 1/4 radacina telina
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 2l apa plata
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 lingurita mix din boabe de piper
  • sare si piper macinat dupa gust
  • 1 adrei gras rosu
  • frunze de telina si de patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de praz cu radacinoase:

Curatam si spalam legumele.

Taiem un morcov rondele, pe celelalt il taiem cubulete.

Telina, pastarnacul si patrunjelul se taie cubulete.

Punem uleiul in oala,adaugam radacinoasele si le sotam cca 5 minute la foc iute.

Adaugam ardeiul taiat bucatele, apoi mixul din boabe de piper, turnam apa plata, cca 2l, acoperim oala si lasam supa la fiert pana fierb legujmele.

Adaugam prazul taiat rondele, condimentam dupa gust cu sare si piper macinat.

Mai lasam supa la foc 10 minute, la foc mic, oprim focul, presaram verdeata proaspat tocata, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de praz cu radacinoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Micutza Luana 1

23.11.2015, 18:18

nu am papat de praz dar tre sa fie buna

mirela0911 1

23.11.2015, 22:25

Bună supa!

Ksenya 1

25.11.2015, 09:09

buna supa ai facut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]