Supa de praz

de nico15 in Supe, 20 Dec 2010 | 4791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 fire de praz
  • 6 oua
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel(radacina)
  • unt,
  • ulei
  • pasta de tomate sau suc de rosii
  • sare, piper
  • 100-150 ml smantana lichida Grand Cuccina
  • bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de praz:

Se spala si curata legumele, se taie in cubulete fine, se vor sota in unt, se pune ceapa, urmata de patrunjel si pastarnac. Dupa ce acestea au fost trase in unt se lasa in asteptare. Separat se spala si se va toca prazul marunt, care si el se va adauga si se va sota, vom adauga si ulei, vom sara si pipera.

Cand legumele sunt patrunse bine se va adauga apa si se va lasa sa fiarba 15-20 de minute. Dupa aceasta vom sparge ouale si le vom pune in oala cu supa pe rand. Mai lasam sa fiarba 10 minute si adaugam sucul de rosii. Cu 10 minute inainte de a fi gata se adauga borsul si verdeata.

Se poate adauga si jumatate din cantitatea de smantana restul se va pune in momentul servirii sper ca fotografii va vor face pofta deosebita.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

mamaieelena 1

21.12.2010, 09:38

foarte buna si eu iubesc aceasta ciorba dar mai ales in post pt ca voi elimina untul, ouale si smantana ,e adevarat ca e altceva dar......e buna oricum

LUK 1

21.12.2010, 15:24

ce bine arata! 5

lia maria 1

24.12.2010, 10:09

Craciun Fericit !

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Supa de ceapa