Supa de conopida

de lia maria in Supe, 17 Noi 2010 | 10173 vizualizari

 

Pentru perioada de post, in care ne aflam, o supa delicioasa si plina de vitamine.

 

INGREDIENTE

  • 500 g conopida
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel + 1 legatura, frunze
  • 1 telina + 2  frunze
  • 1 ceapa
  • ½ gogosar rosu
  • 1 ardei galben
  • 15 cm, din tija unui praz( partea verde)
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita chimen macinat
  • Sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de conopida:

Conopida o desfacem in buchetele mici, o spalam din mai multe ape si o lasam intr-o strecuratoare, la scurs. Zarzavaturile, le curatam, le spalam si le taiem cubulete. Prazul, il taiem fideluta, iar frunzele le maruntim.



Intr-o oala, punem uleiul, adaugam zarzavaturile impreuna cu prazul si lasam 2-3 minute sa se inmoaie putin si sa se patrunda aromele, apoi adaugam conopida. Asezonam cu sare,piper si chimen, turnam apa, cam 10cm peste zarzavaturi si lasam la fiert 30’, dupa care oprim focul, adaugam frunzele si servim  supica.



Pofta buna !

TIPS-URI

1

cine nu tine post,o poate servi cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Sylvia 1

18.11.2010, 20:14

Vai ce bine arat supica asta

Mihaela11_jo 1

18.11.2010, 21:05

Ca intotdeauna calificativul potrivit pentru mancarurile tale este "elegant"; despre gust

vanilla 1

19.11.2010, 14:18

bun bun!!! si eu fac ciorbica asta!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]