Supa crema de telina

de susu in Supe/Ciorbe, 28 Feb 2010 | 4412 vizualizari

 

INGREDIENTE

    1 ceapa

    1 telina marisoara

    1 pastarnac

    3 cartofi

    300 g smantana

    200 g swaiter

    3 galbenusuri

    Patrunjel verde

    Piper alb

    Unt

    Paine pentru crutoane    

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de telina:

Se curate toate legumele si se spala. Se pun al fiert radacinoasele ca sunt mai tari sic and fierb pe jumatate se adauga si cartofii si se mai lasa pana fierb.Se paseaza legumele si se amesteca treptat cu zeama in care au fiert. Se adauga putin unt pentru a-i da gust. Se parat se freaca galbenusurile la care se adauga smantana si se pune cate putin din supa racita peste. Smantana se tine la temperature camerei inainte de a o folosi. Se amesteca bine dupa fiecare adaugare pt a nu se taia supa. Se taie cubulete o paine mai tare si se pune la cuptor cu unt topit si putin ulei de masline sau se trage in tigaie. In fiecare bol se pune swaiter ras si peste se pune supa. Se serveste cu crutoane si patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de telina" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

ANCA 1

28.02.2010, 20:11

tare buna..o las de-o parte deocamdata, ca e 'ingrasatoare' ps: ce faina poza cu voi 2

susu 1

28.02.2010, 21:01

Multumesc Anca. E foarte buna supica, cremoasa, in ce priveste poza n-am avut alta poza cu supa decat asa

madi_marin 1

28.02.2010, 21:22

frumoasa si supa, frumoasa si poza....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de salata verde