Supa crema de rosii italiana

de RuxyRux in Dulciuri, 8 Iun 2015 | 6039 vizualizari

 

Varianta pe care o propun este una rapida si delicioasa! Acum ca piata este plina de rosii cu gust... mari si zemoase, va invit sa o probati!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg si 1/2 rosii
  • 2 sau 3 cani de apa
  • 5 catei de usturoi mari
  • 1 ceapa mare noua
  • 1 morcov
  • busuioc uscat
  • busuioc proaspat
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de zahar brun
  • 3 linguri ulei de masline extravirgin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de rosii italiana:

Se curata  usturoiul, si ceapa si se toaca marunt.

Rosiile se dau rapid pe razatoarea mare.

Se incinge uleiul in tigaie( eu am folosit un wok Delimano), se adauga ceapa si usturoiul frecate cu un praf de sare, se adauga si morcovul razuit si doua trei linguri de apa, se lasa la inabusit in jur de 4 sau 5 minute, apoi se pun rosiile razuite si se lasa pe foc mic in jur de 5 minute. Se adauga cele 2 cani de apa si se mai fierbe supa inca zece minute. Potrivim gustul punand sare, piper, zahar si busuioc uscat. Stingem focul si punem busuioc proaspat cat dorim( eu am pus o manuta). Punem totul la blender si facem supa crema. Gustam si daca mai simtim nevoia mai adaugam sare sau busuioc.

Mmmmm....minunat de gustoasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de rosii italiana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta e ceci - Supa italiana cu paste si naut. Reteta nr.50 din topul The Best Soups in The Wold