Supa crema de dovleac si ardei

de Bucataras in Mancaruri de post, 3 Apr 2013 | 4175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapă, tocată fin
  • 5 căţei de usturoi, tocaţi
  • 1 lingură coriandru
  • nucşoară
  • 400 ml supă din legume
  • 300 g dovleac, tocat în bucăţi mici
  • 1 ardei roşu, felii subţiri
  • 1 cartof mic, tocat în bucăţi mici
  • 1 lămâie
  • 250 ml băutură Joya natur
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac si ardei:

Se pune uleiul la incins, se adauga ceapa si usturoiul si se lasa putin la calit. 

Se adauga si dovleacul, cartoful si ardeiul, se amesteca pana se inmoaie putin dovleacul, dupa care se adauga supa de legume. 

Se lasa la fiert, se adauga sare, piper si nucsoara. 

Supa si legumele se pun in blender, pana se obtine un amestec omogen.

Se stoarce lamaia, se adauga bautura Joya Natur si se presara coriandru pe deasupra.

Reteta advertorial Joya

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac si ardei" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Bunica 1

03.04.2013, 22:53

Gabi)))))

Bucataras 1

04.04.2013, 14:30

))

diaconta 1

04.04.2013, 14:32

Ia ca a sterpelit poza si la asta ))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

la 11:51

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste de orez cu pesmet