Mancare de fasole de post

de mimmi in Mancaruri de post, 22 Mar 2011 | 6633 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole alba,
  • 1/2 praz,
  • 1 ardei rosu,
  • ulei,
  • pasta pentru guyas,
  • sare,
  • piper,
  • menta uscata.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole de post:

Lasam fasolea peste noapte la inmuiat. A doua zi o punem in apa sa dea cateva clocote,dupa care aruncam apa si o punem la fiert in alta apa calda cu 1 lingurita menta uscata,adaugam sare si piper. Taiem prazul rondele,ardeiul fasii si le calim in putin ulei. Dupa ce s-a fiert fasolea,o adaugam la ardei,punem 1 lingura pasta de guyas si le lasam sa se patrunda toate impreuna. Se poate servi cu muratura,salata de rosii sau cu ceapa verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei cu sos de usturoi