Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari

de Panacris in Fructe de mare, 27 Iul 2016 | 5189 vizualizari

 

O combinație interesantă și tare apetisantă ;) Spor și poftă bună! ;)

 

INGREDIENTE

  • Inimă de anghinare din conservă de la Foodville 4 bucăți,
  • Tije de sparanghel verde conservate de la Foodville 6 bucăți,
  • Roșii conservate în ulei de la Foodville 5 bucăți,
  • Ardei kapia copți conservați în oțet de la Foodville 3 bucăți,
  • Ceapă galbenă 1 bucată,
  • Usturoi 3 căței,
  • Ulei de măsline extravirgin Urzante, de la Foodille 1 lingură,
  • Sare de mare aromatizată cu ierburi ( rozmarin, oregano, busuioc, cimbru) 1 lingură,
  • Piper proaspăt măcinat ½ linguriță.
  • Pentru topping:
  • Calamari bucăți conservat de la Foodville cca. 1 100 g,
  • Inimi de anghinare conservate de la Foodville 2 bucăți,
  • Tije de sparanghel verde conservate de la Foodville 2 bucăți,
  • Crutoane sferice colorate.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari:

Ceapa și usturoiul curățate și tocate mărunt se călesc în uleiul de măsline, pănâ devin translucide, apoi se adaugă inimile de anghinare, tijele de sparanghel,roșiile și ardeii kapia, se adaugă cca. 300 ml apă rece și se lasă la fiert, la foc mediu, neacoperit cca. 15 min. După ce s-au fiert toate ingredientele și și-au împreunat gusturile, se asezonaeză de sare și piper, apoi se pasează, cu mixerul vertical, până ce se obține o cremă omogenă. Supa cremă se așează în boluri, apoi se ornează după gustul fiecăruia cu bucăți de calamari conservate, felii de anghinare și tije de sparanghel. Bonus, crutoane sferice colorate.

Spor și poftă bună!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cozi de raci cu paste