Sunca cu boia

de Constelatialeu in Mezel de casa, 22 Dec 2013 | 7998 vizualizari

 

Ce sa mai lungesc vorba cu introduceri,mai bine va dau un fund,cutitul si niste usturoi....

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de gusa de porc afumata ,cca 1 si 1/2 kg
  • zeama de varza 2 l
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
  • cimbru
  • foi de dafin
  • usturoi
  • boia iute
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sunca cu boia:

Gusa de porc afumata se pune intr-o cratita, se acopera cu zeama de varza, se adauga boabe de piper, de mustar, cimbru, foi de dafin si se pune cratita pe foc, la fiert, cca 2 ore la foc domol. Cand s-a fiert, tavalim bucatile de gusa prin boia iute, se strivesc niste catei de usturoi si se presara deasupra, se lasa la racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sunca cu boia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Toba de pui