Sufleu de conopida cu pesmet si cascaval

de rivka in Aperitive / Garnituri, 25 Feb 2010 | 20128 vizualizari

 

asta e o mancare care imi place mie foarte mult

 

INGREDIENTE

  • o conopida
  • cascaval felii sau ras
  • unt
  • pesmet
  • 2 oua
  • smantana sau iaurt gros
  • condimente sare piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida cu pesmet si cascaval:

Conopida se curata de cotor se desface buchetele si se pune la fiert in apa cu sare pana se moaie, se incearca cu furculita.

Un vas de cuptor de unge cu unt, se aseaza un strat de conopida taiata felii cu cutitul se stropeste cu pesmet, se presara cu cascaval, se aseaza iar un strat de conopida, pesmet, la sf se adauga 2 oua batute cu furculita impreuna cu smanatana sau iaurt gros (si piper dupa gust atentie la sare daca cascavalul este sarat), ultimul strat fiind de cascaval.

Se da la cuptor la foc mediu cca 30 min pana prinde crusta.

Se serveste cald sau rece.

Pofta buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida cu pesmet si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]