Gyeran Jjim

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2012 | 6802 vizualizari

 

Ca sa nu ziceti ca va chinui cu retete coreene,azi va aduc in atentie ...inca una,dar de data aceasta va arat ceva se poate realiza cu produse autohtone.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1/4 lingurita gochugaru (pudra de ardei iute korean)
  • 1 ceapa verde
  • 100 ml apa
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gyeran Jjim:

Ceapa verde se curata si se taie. Se sparg ouale intr-un bol si se bat impreuna cu ceapa verde,sarea,gochugaru si apa.

Se pune bolul intr-o oala,in care se pune apa pana la jumatatea bolului.Se acopera oala cu capac si se da la foc cam 20 de minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gyeran Jjim" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

La Ancuta 1

20.04.2012, 10:52

Chiar interesanta reteta

La Ancuta 1

20.04.2012, 10:53

Eu ce sa-i spun ardeleanului, ca el mai merge prin Miercurea Ciuc si poate cere vreodata pe acolo mancarea asta traditionala

jolygina 1

21.04.2012, 11:30

nu am mai auzit ,arata super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]