Sufleu de cascaval

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2013 | 15240 vizualizari

 

Va recomand,are un gust minunat!!

 

INGREDIENTE

  • 200g cascaval
  • 3linguri unt
  • 2linguri faina
  • 400ml lapte
  • 1/2lingurita nucsoara rasa
  • sare
  • piper
  • 4oua
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cascaval:

Topim untul intr-un vas pe foc mic,adaugam faina,amestecam pana se omogenizeaza fara sa se arda,turnam laptele fierbinte,amestecam fara sa se formeze cocoloase,incorporam cascavalul ras si amestecam pana se topeste;dam vasul deoparte,adaugam galbenusurile pe rand amestecand energic dupa fiecare,condimentam cu sare,piper,nucsoara,incorporam albusurile batute spuma apoi turnam compozitia in forme mici unse cu unt,sa nu depaseasca trei sferturi din forma;lasam la cuptor 30min apoi servim sufleul imediat cat este cald.

TIPS-URI

1

cat sta sufleul in cuptor,nu trebuie deschisa usa cuptorului,altfel se lasa si nu mai creste

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

ianculubita 1

11.04.2013, 15:32

4oua Gaby,scuze!!!

RuxyRux 1

11.04.2013, 23:56

O, daaa...delicios!

Sim0na 1

12.04.2013, 09:42

Cat de bine arataaa!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Soufflé cu cascaval si condimente