Sufleu de cas afumat

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 20 Aug 2010 | 21766 vizualizari

 

Casul poate fi inlocuit cu cascaval afumat.

 

INGREDIENTE

  • 400 g cas afumat
  • 5 oua
  • 140 g smantana
  • 1-2 linguri cu faina
  • 1/2 pahar cu lapte
  • putin ulei pentru tapetat
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cas afumat:

Se rade casul si se amesteca cu ouale batute bine.Se adauga smantana,laptele si apoi faina sub forma de ploaie.Se amesteca bine si daca este nevoie se mai adauga sare(eu nu am mai adaugat pentru ca era sarat casul).Compozitia de mai sus se toarna intr-o forma unsa si tapetata cu faina si se da la cuptor pentru circa 30-40 min.

Se serveste cald.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cas afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (25)

Bucataras Medi 1

22.08.2010, 09:45

Si mie imi plac,Mena cu toate ca in tinereturile mele nici nu vroiam sa aud de ele............

danis 1

30.08.2010, 12:52

ce bine arata

Bucataras Medi 1

30.08.2010, 15:30

Multumesc,Dani...........

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi frantuzesti