Sufleu de branzeturi

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2013 | 16924 vizualizari

 

Ce sa va mai spun...o pufosenie delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 300 gr branza telemea( Hochland de vaca imi place mie)
  • 10 linguri pline de iaurt grecesc( 10 %)
  • 100 gr cascaval razuit
  • 400 gr smantana
  • 250 gr pesmet fin
  • 2 oua+ 3 linguri smantana+ un praf de sare
  • unt pentru tapetat tava
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de branzeturi:

Se amesteca branza faramitata cu galbensurile, iaurtul si smantana. Se pune pesmetul si se mixeaza bine( sau cu un tel).

Albusurile le batem spuma moale si punem jumatate din cantitate peste compozitia de branza amestecand bine. Restul de jumatate il amestecam usor prin invaluire( usor).

Tapetam o tava ( eu am avut din ceramica de lasagna), rasturnam compozitia.

Batem restul de oua cu smantana si praful de sare si turnam deasupra, apoi nivelam bine cu o spatula.

Radem deasupra cascaval si dam la cuptor pentru 25 sau 30 de minute.

Il putem taia si servi cald. Este un aperitiv excelent.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cartofi Gatto'