Saleuri

de dakris in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2012 | 17594 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj (Linco)
  • seminte (susan, mac, in) si/sau cascaval
  • 1 ou
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri:

Aluatul se lasa la dezghetat, conform indicatiilor de pe pachet. Apoi se intinde, se unge cu galbenus de ou, se sareaza dupa gust si se presara semintele. Eu am facut cateva si cu branza ca imi plac... :). Se taie aluatul in doua jumatati, pe lungime,  si apoi in fasii de cca 1 cm latime. Se rasucesc si se aseaza in tava peste hartia de copt. Se introduc in cuptorul incins si se coc la foc potrivit.

TIPS-URI

1

Aluatul trebuie sa fie dezghetat astfel incat sa se poata modela usor. Astfel, vor creste frumos si se vor coace in forma dorita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

dakris 1

07.03.2012, 08:50

Da, sunt foarte usor de facut, bune si mult mai ieftin decat la cofetarie

kamy 1

07.03.2012, 10:09

si eu le fac tot din aluat de foietaj ne-a usurat mult munca cel care a bagat pe piata aluatul asta super

dakris 1

07.03.2012, 11:57

Da, asa e, Kamy!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]