Suberec

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2010 | 18334 vizualizari

 

O reteta tipica regiunii in care locuiesc!

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 1 cana apa
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • 2-3 lg ulei
  • faina
  • Pentru umplutura
  • carne tocata amestec
  • 1 ceapa mare
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Suberec:

Mai intai preparam aluatul din ingredientele de mai sus ,framantam cat sa iasa un aluat potrivit de tare

-calim ceapa in cateva linguri de ulei dupa care adaugam si carnea si tinem pana scade lichidul care-l va lasa,saram si piperam

-aluatul il portionam in opt bucati pe care le vom intinde in foaie subtire,punem compozitia de carne in fiecare si formam niste portofele ale caror capete le vom apasa cu furculita, daca nu avem rotita zimtata

-se prajesc pe ambele parti in ulei incins

Daca ti-a placut reteta noastra "Suberec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

COMENTARII (19)

retetepersane 1

04.11.2010, 21:01

Felicitari, arata delicios!!

onuta 1

04.11.2010, 22:48

pansy1 1

04.11.2010, 22:59

eu am invatat sa fac aceasta placinta de la gazda mea tataroica de la mare.reteta originala e fara praf de copt si fara ulei.ea punea totusi o lumatate de cub de drojdie la 1 kg de faina,sare si apa calduta.cat despre umplutura,reteta fiind de provenienta musulmana se umple cu carne de pui,vaca sau oaie condimentata neaparat si cu menta,sau telemea de oaie.iar uleiul trebuie sa fie foarte incins. ca ele sa se umfle.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]