Stufat cu carne de ied

de Bunica in Mancaruri cu carne, 18 Mai 2019 | 3775 vizualizari

 

De la transarea iedului am oprit 6 bucati de carne cu os pentru a prepara un stufat. Este un preparat care-mi place foarte mult. Astazi i-a venit randul:))))). Am purces la treaba. Ce a iesit? Un fel principal foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati carne cu os de ied
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 200 g ml. suc de rosii
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat cu carne de ied:

Bucatile de carne portionate se spala si se pun la fiert intr-un vas /cratita incapator.

Se spumeaza din cand in cand.

Cat fierbe carnea spala si curata usturoiul si ceapa verde, apoi le tai in bucati de 2 cm.

Cand carnea este aproape fiarta, adauga ceapa si usturoiul.

Lasa la fiert 7-10 minute si adauga sucul de rosii si mai tine pe foc 10 minute, sa dea cateva clocote.

Condimenteaza cu sare si piper dupa gust, stinge focul si adauga verdeata spalata si tocata marunt.

Se serveste cu salata dorita. Eu am servit cu castraveti murati.

Nu am folosit ulei pentru ca am avut carnea putin mai grasa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat cu carne de ied" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (12)

Merisor 1

19.05.2019, 08:56

Bun, bun, de la Buni!

mirela0911 1

19.05.2019, 09:12

Cat de bine arata!

madi_marin 1

19.05.2019, 20:11

Simplu si foarte gustos! Imi place mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel