Sprot prajit

de MotanLaOale in Peste, 10 Mai 2013 | 19054 vizualizari

 

Multa munca la curatat dar merita. Prajiti crocanti mananci de nu te mai opresti! Foarte buni!

 

INGREDIENTE

  • 600 g sprot
  • faina
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sprot prajit:

Pestele se lasa la decongelat.

Se curata (eu i-am taiat si capul), se spala bine si se pune la scurs intr-o strecuratoare.

Se sareaza cu sare grunjoasa, se amesteca bine sa se sareze toti si se lasa sa ia sare cel putin 15-20 minute.

Se scutura de sare si se dau prin faina pe toate partile.

Se prajesc in ulei pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Prajit bine, crocant, nu se simt nici oasele si se poate manca intreg.

Se mananca cu mamaliga, mujdei sau lamaie.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se pot da si prin faina de malai si ies si mai crocanti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sprot prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau in crusta de malai