Sprot prajit

de MotanLaOale in Peste, 10 Mai 2013 | 20107 vizualizari

 

Multa munca la curatat dar merita. Prajiti crocanti mananci de nu te mai opresti! Foarte buni!

 

INGREDIENTE

  • 600 g sprot
  • faina
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sprot prajit:

Pestele se lasa la decongelat.

Se curata (eu i-am taiat si capul), se spala bine si se pune la scurs intr-o strecuratoare.

Se sareaza cu sare grunjoasa, se amesteca bine sa se sareze toti si se lasa sa ia sare cel putin 15-20 minute.

Se scutura de sare si se dau prin faina pe toate partile.

Se prajesc in ulei pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Prajit bine, crocant, nu se simt nici oasele si se poate manca intreg.

Se mananca cu mamaliga, mujdei sau lamaie.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se pot da si prin faina de malai si ies si mai crocanti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sprot prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]