Saramura de macrou

de Pushaa in Peste, 25 Ian 2014 | 5306 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati macrou
  • 1 cana apa
  • 1 lingura bulion sau suc de rosii
  • 1 crenguta de cimbru
  • sare, piper, boia dulce
  • 2 catei de usturoi
  • 1lingurita otet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de macrou:

Pestele se curata, se taie capul si coada; se spala in mai multe ape si se taie in 2 sau 3 bucati. Se condimenteaza cu sare si piper, se da prin faina si se prajeste in ulei.

Pentru saramura punem apa la fiert cu sare si condimentele dupa gust si lasam sa clocoteasca. Apoi adaugam bulionul sau suc de rosii, cimbrul, putina boia de ardei dulce sa iasa ma rosie si mai lasam 2-3 minute. Cand inchidem aragazul punem
usturoiul pisat si frecat cu putin ulei ca la maioneza si otetul.Asezam bucatile de peste in farfurie si punem saramura calda peste el.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de macrou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de macrou(retete mamei)