Sprot pane cu parmezan

de Toamna07 in Peste, 21 Noi 2012 | 5366 vizualizari

 

Am pregatit acest pestisor intr-o maniera foarte apetisanta.

 

INGREDIENTE

  • 800 g sprot
  • 100 g parmezan ras fin
  • 150 g faina
  • 150 g pesmet
  • 3 oua
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1 lamaie
  • sare si piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sprot pane cu parmezan:

Curatati pestele,spalati-l,scurgeti-l bine de apa si presarati-l cu sare si piper. Treceti pestii prin faina,apoi prin ouale batute si la final prin pesmetul amestecat cu parmezan si boia de ardei iute sau dulce,depinde de gusturi. Incingeti intr-o tigaie mare muuult ulei de floarea soarelui si puneti pestii astfel la prajit.Prajiti-i la foc potrivit spre mare pana cand se rumenesc frumos pe toate partile si devin usor crocanti.

Scoateti-i pe servetele absorbante,apoi dupa ce s-au scurs de ulei puneti-i pe un platou,pe salata verde si serviti-i calzi,stropiti cu zeama de lamaie.   Deliciosi!:)  

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sprot pane cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Capelin prajit cu chiftele de cartofi