Guvizi crocanti si picanti

de vero_closca in Peste, 7 Iul 2010 | 8489 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg guvizi
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • rozmarin pudra
  • faina
  • 3 catei usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 50 ml ulei
  • dovlecei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guvizi crocanti si picanti:

Se curata si se spala guvizii apoi se presara cu sare,piper,rozmarin si boia iute. Se dau prin faina si se prajesc in ulei incins pana devin aurii si crocanti.

Dovleceii se spala,se usuca,se taie felii putin mai groase si se prajesc la foc iute. Patrunjelul spalat se pune intr-un vas mai inalt impreuna cu usturoiul,uleiul,sucul de lamaie,sare si piper dupa gust si se mixeaza pana devine o pasta. Se servesc guvizii alaturi de dovlecei si sos.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Guvizi crocanti si picanti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guvide prajit