Guvizi crocanti si picanti

de vero_closca in Peste, 7 Iul 2010 | 8475 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg guvizi
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • rozmarin pudra
  • faina
  • 3 catei usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 50 ml ulei
  • dovlecei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guvizi crocanti si picanti:

Se curata si se spala guvizii apoi se presara cu sare,piper,rozmarin si boia iute. Se dau prin faina si se prajesc in ulei incins pana devin aurii si crocanti.

Dovleceii se spala,se usuca,se taie felii putin mai groase si se prajesc la foc iute. Patrunjelul spalat se pune intr-un vas mai inalt impreuna cu usturoiul,uleiul,sucul de lamaie,sare si piper dupa gust si se mixeaza pana devine o pasta. Se servesc guvizii alaturi de dovlecei si sos.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Guvizi crocanti si picanti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guvide prajit