Spezzatino di vitello ai fungi [ Tocanita de vitel cu ciuperci ]

de mihaelar63 in Vita, 2 Iul 2014 | 5501 vizualizari

 

Am pastrat titlul original pentru ca am respectat reteta originala italiana . Sunt in faza in care curiozitatea ma face sa experimentez retete noi fara a interveni sau omite ingrediente . Surpriza placuta si rasplata sunt noile gusturi si arome .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de vitel
  • 300 gr hribi salbatici de padure
  • 2 catei usturoi
  • 2 fire usturoi verde
  • 4 crengute de patrunjel
  • 2 linguri ulei masline extravirgin
  • 1 lingura parmezan razuit
  • 200 gr rosii pasate
  • 200 gr rosii cherry
  • oregano
  • piper proaspat macinat
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spezzatino di vitello ai fungi [ Tocanita de vitel cu ciuperci ]:

  1.  Carnea de vitel taiata cuburi se prajeste in ulei de masline si usturoi maruntit pana capata crusta .
  2. Adaugati ciupercile curatate , spalate si feliate .
  3. Amestecati si puneti rosiile pasate . Presarati cu oregano .Sarati.
  4. Lasati la fiert 30 minute Adugati putina apa daca lichidul a scazut prea tare .
  5. Adugati rosiile spalate si taiate jumatati si mai fierbeti inca 15-20 minute .
  6. La final incorporati parmezanul in tocanita .
  7. Condimentati cu piper proaspat macinat si serviti asezonat cu patrunjel verde .

TIPS-URI

1

Serviti cu garnitura preferata : paste , orez , cartofi , fasole verde , etc .

2

Daca nu ati mai folosit oregano uscat , presarati foarte putin , are un usor gust amarui .Prea mult modifica gustul preparatului .

Daca ti-a placut reteta noastra "Spezzatino di vitello ai fungi [ Tocanita de vitel cu ciuperci ]" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vitel in sos de rosii ca la mama acasa