Vă invit să încercați acest preparat deoarece este delicios și se pregătește foarte rapid și ușor.
Se spală carnea și se taie cubulețe și se călește în 2 linguri de ulei încins. Se învârte pe toate părțile. Se adaugă boia de ardei și sare, apoi se adaugă o căniță de apă și se lasă să fiarbă până când scade apa și carnea este fiartă complet.
Separat se pune la fiert apă cu sare, iar când clocotește se adaugă sparanghelul spălat în prealabil. Se îndepărtează partea mai tare a tulpinii. Se fierbe timp de 3 minute, apoi se scoate în apă rece (preferabil cu gheață).
Separat se pune la fiert apă cu sare, iar când clocotește se adaugă buchețelele de broccoli spălate în prealabil. Se fierb timp de 3 minute, apoi se scurg bine de apă.
Se scoate carnea pe o farfurie și se călesc, în 2 linguri de ulei încins, roșiile cherry tăiate în 4, ceapa tăiată rondele și ardeiul tăiat felii. Se adaugă broccoli, carnea și sparanghelul tăiat în 3 și se mai lasă pe foc câteva minute.
La final se presară susan și se stropește cu zeamă de lămâie.