Spanac tras la tigaie

de Valclaudia in Mancaruri de post, 18 Ian 2014 | 22577 vizualizari

 

o mancare pe cat se simpla,pe atat de gustoasa, dar mai ales sanatoasa!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. spanac proaspat
  • 2 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • usturoi granulat dupa gust
  • cateva rosii cherry
  • marar verde sau uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac tras la tigaie:

Curatam spanacul, indepartam coditele si spalam frunzele in mai multe ape sau sub jet continuu de apa in chiuveta.

Taiem frunzele fasii, le calim in tigaie in doua linguri de ulei.

Adaugam sare,piper, usturoi granulat dupa gust.

Le lasam la foc potrivit pana scade toata apa lasata de spanac.

Servim spanacul cu rosii cherry si presaram marar uscat.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac tras la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

Slimline Barista

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (12)

Merisor 1

18.01.2014, 16:58

Buuun!

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 17:08

bun bun

MIUTA 1

18.01.2014, 17:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]