Spanac cu smantana

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2012 | 5409 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g spanac(eu am folosit spanac care a fost fiert,apoi congelat)
  • 50 g unt sau ulei
  • 1 lingura faina alba
  • 1 ceapa
  • 300 ml lapte
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri smantana
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu smantana:

Ceapa taiata marunt se caleste in 50g ulei, apoi se adauga spanacul pe care l-am decongelat si il lasam 2 minute, apoi adaugam laptele, cateii de usturoi zdrobiti, smantana si sare dupa gust. Daca este prea subtire punem faina amestecata cu putin lapte pentru a ingrosa sosul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

14.11.2012, 18:47

mie imi place cu smantana

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 11:53

portiadelumina 1

19.12.2012, 06:18

Am încercat spanacul şi cu usturoi, şi cu smântână, şi cu ochiuri dar şi cu carne. Merge cu oricare dintre ele.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu mozzarella