Spanac cu piept de pui

de Dya Daniela Andrei in Mancare copii, 7 Feb 2014 | 24786 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un sfert de piept de pui dezosat
  • 150 gr -200 gr spanac proaspat
  • o ceapa galbena potrivit de mare
  • un morcov mic
  • un ardei gras rosu
  • o bucata de praz
  • 2-3 picaturi de ulei
  • un praf de sare
  • o lingura cu suc de rosii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu piept de pui:

Pieptul de pui il taiem in cubulete mici si il punem la fiert in putina apa (maxim o cescuta) impreuna cu cele 2-3 picaturi de ulei. Acoperim craticioara cu un capac si lasam sa fiarba inabusit pentru 15-20 de minute. Adaugam apoi legumele tocate marunt si le lasam pana se patrund suficient de bine. Daca este nevoie mai adaugam putina apa. Spanacul il taiem in fasii mici si il punem peste carne si legume. Fierbem cam 10 minute, dupa care adaugam foarte putina sare si o lingura cu suc de rosii. Dupa 5 minute, in care a fiert la foc potrivit, oprim focul.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Fiind pregatit pentru Bbk, legumele le-am fiert inabusit la un loc cu carnea, evitand prajirea lor.

2

Adaosul de ulei si sare a fost minim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac cu ou ochi