Spanac cu ochiuri de ou la capac

de cristeena20 in Mancaruri de legume, 23 Apr 2013 | 7721 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spanac (proaspat sau congelat)
  • 1 cana lapte
  • ulei
  • usturoi
  • 3 linguri faina
  • sare
  • 4 oua
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ochiuri de ou la capac:

- Pregatim spanacul Daca folosim spanac proaspat, il alegem si il fierbem cca 5-7 minute. Strecuram si tocam cu cutitul marunt.Eu am folosit congelat.

- Intr-o cratita punem ulei cu ustutoi pisat la calit putin si adaugam faina. Lasam putin sa se prajeasca si adauagm laptele rece, amestecand cu un tel. Lasam sa fiarba , amestecand mereu, cu grija sa nu se prinda de fund. Adaugam sare. Spre final spargem ouale in cratitaa si acoperim cuc apacul. Lasam sa fiarba asa cca 5-7 minute, pana ouale se incheaga, dar s anu fie prea tari.Atentie sa fie focul ff mic si sa nu amestecam in cratita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ochiuri de ou la capac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spirala cu spanac