Spanac cu branza la cuptor

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de legume, 16 Mai 2013 | 12484 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac curatat
  • 1/2 kg cas
  • 5 oua
  • 2 linguri cu smantana
  • sare si piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu branza la cuptor:

Tocam spanacul (curatat si clatit in mai multe ape) si il punem la oparit pentru 10 minute. Il scurgem bine de apa si il amestecam cu smantana, ouale si casul ras. Il condimentam dupa gust si il punem intr-o tava la copt pentru 50-60 de minute.

Se serveste cald. Sa aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

Optional puteti sparge 2-3 oua deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]