Spanac cu branza de vaci la cuptor

de Tabita _ in Mancaruri de legume, 24 Mar 2013 | 5075 vizualizari

 

O alta varianta pentru prepararea spanacului

 

INGREDIENTE

  • 450 g spanac congelat
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri faina
  • 200 ml lapte
  • 3 catei usturoi
  • 1 cutie branza de vaci
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • cateva linguri pesmet (optional)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu branza de vaci la cuptor:

Se pune untul intr-o cratita pe foc, se adauga usturoiul si spanacul congelat.

Se amesteca pentru a se desface spanacul si a se omogeniza.

Se adauga laptele amestecat cu faina, si se amesteca bine.

Se adauga branza de vaci si condimentele si amestecam pana se omogenizeaza.

Se unge un vas termorezistent cu unt si se aseaza compozitia.

Eu am mai pus cateva linguri de pesmet pentru a fi mai densa compozitia.

Se da la cuptorul preincalzit la 180°C.

Se lasa 25-30 de minute.

La jumatatea timpului am pus oul deasupra.

TIPS-URI

1

Se poate adauga smantana si cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu branza de vaci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac crema cu ochi de ou