Spaghetti cu sos ragu de pui si parmezan

de madi_marin in Spaghete, 7 Iun 2017 | 5434 vizualizari

 

Reţetă simplă de paste delicioase, cu un minunat sos ragu, imbogăţite cu spectaculosul parmezan!

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 200 g spaghetti
  • 2 fire de ceapă verde
  • 1 morcov
  • 1 ceşcuţă de vin roşu
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 conservă de pulpă de roşii
  • sare
  • piper
  • parmezan ras
  • 1 lingură de ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu sos ragu de pui si parmezan:

Pulpele de pui se pun la fiert, în apă rece.

Când sunt gata, se scot la răcit, iar în supa obţinută, se pun pastele la fiert, conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Uleiul se încălzeşte şi în el se călesc rapid usturoiul, cepele tocate şi morcovul ras pe răzătoarea cu chiuri mici.

Se adaugă carnea curăţată de pe oase şi mărunţită bine, vinul, conserva de pulpă de roşii, sare şi piper după gust.

Se lasă să scadă puţin sosul şi să se întrepătrundă aromele.

Se adaugă spaghetele fierte peste sos, se amestecă şi se servesc imediat cu parmezan ras deasupra.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu sos ragu de pui si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]