Spaghete cu sunca si sos de rosii

de T I M E A in Spaghete, 26 Mai 2012 | 36855 vizualizari

 

Daca tot am primit wok-ul de la Delimano a trebuit sa il probez rapid cu ceva si sosul pentru paste mi-a venit cel dintai in minte, deci asta am pregatit pt inaugurarea wok-ului.
Trebuie sa spun ca sunt tare multumita de wok :)

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • 400 gr spaghete 
  • 300 gr sunca, sau carne tocata 
  • 5-6 catei de usturoi 
  • 400 ml suc de rosii 
  • 4 lingurite sos chili semipicant 
  • sare si piper dupa gust 
  • oregano 
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sunca si sos de rosii:

Tocam sunca marunt si o punem in wok-ul incins. Eu nu am avut nevoie de ulei...tigaia mea e perfecta pt a gati si fara ulei :).

Lasam aprox 5-6 min sa se rumeneasca putin.

Turnam peste sunca sucul de rosii si sosul de chili, adaugam apoi usturoiul tocat marunt, verdeturile taiate marunt si lasam la fiert la foc mic timp de aprox 20-25 min.

Adaugam sare si piper dupa gust.

Pastele fierte conform instructiunilor de pe ambalaj, le scurgem de apa, le trecem scurt printr-un jet de apa rece si le turnam peste sos.

 Amestecam bine sosul cu pastele, luam de pe foc si servim cald!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sunca si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sunca si sos de branza