Spaghete cu sunca si sos de branza

de Lorra in Spaghete, 20 Ian 2012 | 11087 vizualizari

 

Pentru iubitorii de paste si nu numai...

 

INGREDIENTE

  • 400 gr spaghete
  • 400 gr sunca presata
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 6 linguri ulei
  • 100 ml vin alb
  • 400 gr smantana
  • 300 gr branza topita
  • sare si piper (dupa gust)
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sunca si sos de branza:

Spaghetele se fierb in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi se trec printr-un jet de apa rece si se pun intr-o strecuratoare la scurs. Se toaca ceapa marunt si se caleste in ulei, cand este gata se adauga vinul indoit cu putina apa si se lasa 10 min. sa fiarba inabusit. Se adauga smantana si branza topita si se amesteca bine. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si patrunjel tocat marunt si se mai tine pe foc 2-3 clocote. Se pun spaghetele in sos si se amesteca usor, se adauga sunca taiata cubulete si ardeiul gras taiat felii (fasii). Se servesc calde.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sunca si sos de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]