Sos de capsuni

de Ancutsa in Sirop / Compot, 14 Aug 2019 | 2280 vizualizari

 

Pentru că am găsit pe piață căpșuni proaspete, am cumpărat câteva pentru a pregăti un sos de căpșuni. Sosul este suficient pentru mai multe rețete. Eu l-am folosit la crema unui tort, dar și la gofre.

 

INGREDIENTE

  • 500 g căpșuni,
  • 5 ml îndulcitor,
  • 5 linguri apă
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de capsuni:

 

Se spală căpșunile, apoi se îndepărtează codițele.

Se pun fructele într-o crăticioară cu 5 ml îndulcitor lichid și 5 linguri de apă. Se fierb pe foc mic, până scad un pic (aprox 6 minute).

Apoi se pasează la blender. Se obține un sos gros, ce poate fi folosit pentru decorarea deserturilor.

 

Timp de pregătire: 5 min

Timp de gătire: 6 min

Porții: 4

 

Poftă Bună!

Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:  https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/08/sos-de-capsuni.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Ancutsa 1

19.08.2019, 16:34

Asa este, Rocsi, multumesc frumos!

dantes 1

21.08.2019, 09:28

Bun!

Ancutsa 1

22.08.2019, 13:57

Domnule Dante, multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spuma de capsuni cu frisca - Un desert delicios si racoritor