Soricei-oua umplute

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2010 | 10833 vizualizari

 

am vazut la gaby mai de mult soriceii astia si mi-au ramas gandul la ei :D :))

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 2 linguri pateu
  • o lingurita maioneza
  • o lingura branza proaspata
  •  marar
  • sare
  • piper
  • castraveti, cozi de ceapa verde si masline pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Soricei-oua umplute:

Fierbem ouale aproximativ 10-15 minute, dupa care le lasam la racit, le decojim cu grija, le taiem pe jumatate, scoatem galbenusurile.

Facem un amestec din galbenusuri, pateu, branzica, maioneza, marar, sare si piper.

Umplem jumatatile de ou cu aceasta compozitie si le punem cu umputura in jos.

Din castraveti formam urechile, din ceapa formam coditele, din masline ochii si nasul.

Eu de mustati am uitat si unii din ei au ramas saracii si chiori ca n-am mai avut timp sa-i migalesc pe toti.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Soricei-oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]