Snitele din piept de pui

de Constelatialeu in Pui, 6 Ian 2016 | 6943 vizualizari

 

Mancare de student, a zis Leone ca pe astea poate sa le manance si a treia zi, altceva nu prea-i intra pe gat daca sta mai mult de doua zile.....

 

INGREDIENTE

  • piept de pui cca 1,200 kg
  • 4 oua mai mici ( am avut oua de la gainile mamei)
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei de palmier pentru prajit
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de pui:

Mai intai pregatim pieptul de pui, il portionam si apoi il batem pe o parte si pe alta. Intr-un castron batem ouale cu sare si piper. Punem intr-o farfurie faina iar in alta pesmet si ne apucam de treaba. Trecem bucata de piept prin faina, scuturam surplusul, apoi o trecem prin ou si la final prin pesmet, procedam asa pana terminam pieptul de pui. Apoi asezam o tigaie pe foc lasam sa se incinga,  adaugam uleiul de palmier care este solid il lasam sa se topeasca, cand este incins uleiul punem snitele la prajit, le rumenim frumos pe ambele parti apoi le scoatem pe un servet sa absoarba surplusul de ulei, procedam la fel pana terminam de prajit toate bucatile de snitel.

TIPS-URI

1

cand batem pieptul de pui, mai intai il invelim in foloe alimentara si apoi il, batem pe o parte si pe alta, fiind o carne mai fragila se zdrentuieste daca il batem direct..

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]