Snitele de pui

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 13 Iun 2011 | 4432 vizualizari

 

Simplu de pregatit, dar potrivite in atat de multe combinatii culinare si momente ...

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • ulei pentru prajit
  • faina alba sau pesmet
  • un piept de pui dezosat
  • sare si piper/chili dupa gust (sau orice alte condimente doriti)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui:

 Taiem pieptul de pui in felii pe care le vom subtia cu ajutorul unui batator de snitele (le vom "bate" pe ambele parti, avand grija sa nu se rupa). Luam apoi fiecare felie si o trecem pe rand prin condimente, prin faina si la final prin ouale batute.

Daca doriti sa folositi pesmetul, adaugati o lingura de faina in ouale batute si omogenizati, treceti feliile de piept prin aceasta compozitie, iar la final prin pesmet.

Intr-o tigaie, incingem uleiul si prajim snitelele pentru cel putin 3 minute pe fiecare parte. Pentru a elimina surplusul de ulei, le asezam pe un "pat" de servetele.

Se servesc ca atare, cu o salata colorata, cu un piure de cartofi cu sos sau oricum va place! Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

condimentele se pot adauga in ouale batute

2

pentru un plus de savoare putem adauga si cateva fire de patrunjel sau busuioc proaspat, bine maruntite

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel in crusta crocanta, la Multicooker