Snitele de porc cu ganitura de ciuperci si dovlecei si cartofi

de ermilia in Porc, 11 Iun 2010 | 5212 vizualizari

 

pentru 4 portii, eu am facut pentru 8 portii
eu zic ca merita sa incercati daca va plac ciupercile si dovleceii.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 ardei rosu
  • 1 dovlecel
  • sare piper
  • carne porc
  • faina 
  • ulei 
  • oua
  • cartofi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc cu ganitura de ciuperci si dovlecei si cartofi:

se taie ceapa cubulete si se pune la calit, ciupercile se spala si se taie marunt, daca aveti ciuperci din conserva cum am avut eu, scurgeti apap si le mai taiati putin, depinde de marime. cand ciupercile sunt gata se adauga ardeiul taiat cubulete, cand acesta este moale se adauga si dovlecelul taiat cuburi. se lasa sa fiarba la foc mic amestecand din cand in cand. cand e aproape gata se mai adauga patrunjel maruntit si condimente dupa gust.

pentru snitele am folosit carme de porc, am batut-o cu ciocanul pentru carne, am dat-o prin faina apoi prin ou si am pus-o la prajit

cartofii i-am facut pireu, i-am taiat rondele si i-am pus la fiert in apa cu sare

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc cu ganitura de ciuperci si dovlecei si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel mozaic- rulat