Snitel in parmezan

de ela in Curcan, 9 Mai 2011 | 5007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr piept de curcan,
  • 100gr parmezan ras,
  • 3oua,
  • 3linguri lapte,
  • 1lingura ulei,
  • sare,
  • piper,  
  • 1/2lingurita busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel in parmezan:

Taiem carnea felii foarte subtiri,le batem putin,le saram si le piperam si le lasam la rece jumatate de ora.

Batem ouale cu sare,piper,se adauga uleiul,parmezanul,laptele,busuiocul tocat.Trecem feliile de carne prin compozitia pregatita si le prajim in uleiul bine incins pe ambele parti.

TIPS-URI

1

feliile de carne sa fie taiate cat mai subtiri

2

inainte de a pune snitelul in tigaie,incingeti bine uleiul

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel in parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Lau 1

10.05.2011, 22:42

bunn

MVMih 1

11.05.2011, 00:02

Bun bun cu piept de curcan...o fi fost la sala curcanelu de si-a lasat muschii la snitzele...tre sa icercam ceva si cu piept de curca ...sa vezi acolo consistentza

Teo 1

11.05.2011, 22:10

Ela, imi place !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel crocant cu tarate de ovaz