Scrumbie de Dunare pe gratar

de MotanLaOale in Peste, 2 Mai 2011 | 11926 vizualizari

 

Este singura reteta pe care am apucat sa o pozez in zilele de la munte.

 

INGREDIENTE

  • Scrumbii de Dunare
  • Rozmarin proaspat
  • Lamaie
  • Sare
  • Piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrumbie de Dunare pe gratar:

Scrumbiile se curata si se spala bine.

Se presara fiecere bucata cu sare si piper.

In burta se pune un fir de rozmarin si o felie de lamaie taiata in jumatate.

Se pune pe gratarul special pentru peste la gratar si se aseaza pe un pat de cetina si se acopera cu 2-3 crengi de cetina.

Se lasa acoperit de cetina pana  este gata jarul care trebuie sa fie molcom.

Se pune pe gratar si se intoaece de mai multe ori sa picure toata grasimea scrumbiei.

Cand sunt rumenite frumos se pun din nou in patul de cetina pentru 2 minute.

Se scot pe platou.

Se consuma cu lamaie sau mujdei de usturoi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie de Dunare pe gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scrumbie la cuptor cu ierburi aromate