Scones cu rubarba

de Lau in Mancare copii, 26 Mai 2016 | 4289 vizualizari

 

Niste biscuiti numai buni de servit alaturi de o cana de lapte.

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 2 oua
  • 120 g smantana
  • 120 g untura
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare
  • coaja de lamaie
  • 2 linguri zahar
  • rubarba(eu am folosit conservata in sirop de capsuni)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scones cu rubarba:

Intr-un bol adaugam faina cernuta,praful de copt,sarea,zaharul,coaja de lamaie si amestecam bine,

Facem o adancitura in mijloc adaugam smantana,ouale batute,untura rece taiata cubulete,amestecam putin dupa care adaugam rubarba scursa bine(am adaugat cca 5 linguri)

Incepem sa framantam un aluat omogen  si daca este nevoie se adauga faina sau smantana.

Rasturnam aluatul pe masa infainata si mai framantam un pic dupa care se intinde intr-o foaie de cca 2 cm grosime si taiem in forma de tringhiuri sau ce dorim,

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt ,le ungem cu putina smanata si dam la cuptorul incalzit pana ce se rumesc frumos cca 15-20 min,

Sunt foarte bune atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Scones cu rubarba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (13)

Zamfira 1

26.05.2016, 19:54

CameliaR 1

26.05.2016, 20:24

Lau 1

26.05.2016, 22:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]