Savarine dospite

de Dea_Dea in Prajituri, 25 Mar 2013 | 3939 vizualizari

 

Un dulce delicios!!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 15 gr drojdie granule
  • 200 ml lapte caldut
  • 1 ou
  • 20 gr zahar
  • 30 ml ulei
  • ORNAT
  • 200 ml frisca batuta
  • Dulceata
  • tort gellee de la Dr oetker
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Savarine dospite:

Se amesteca bine toate ingredientele si se lasa la dospit 30 minute, apoi se pune in forme unse si se mai lasa inca 15 minute.Se dau la cuptor si se coc 15 minute. Cuptorul trebuie preincalzit (foc potivit). 

Dupa ce se racesc se taie un capacel.

SIROP:

Apa cu zaharul se pun pe foc pana se topeste zaharul, apoi se adauga estenta de rom si se lasa la racit.

Savarinele se insiropeaza, se ung cu dulceata, se pune frisca, capacelul, iar deasupra tort gelle (se folosesc instructiunile de preparare de pe ambalaj)

Daca ti-a placut reteta noastra "Savarine dospite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]