Sarmalute cu pasat in vas roman-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 3 Apr 2010 | 13912 vizualizari

 

sarmalele cu adevarat romanesti sant cele cu pasat, sant fantastic de bune

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de pasat
  • 2 cepe
  • 5oo g ciuperci
  • 1 cutie pasta de tomate
  • sare
  • cimbru ,marar
  • frunze de varza
  • putin ulei
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute cu pasat in vas roman-post:

Se curata ceapa si ciupercile si se toaca apoi se pune ceapa la calit in putin ulei dupa care se pun ciupercile tocate si se calesc apoi se pune pasatul spalat foarte bine (cred ca l-am spalat in 30 ape ) trebuie sa se curete foarte bine,se pune sare piper si putin paste de tomate

Se taie cotorul de la frunzele de varza apoi se ia cate 1 lingura buna si se pune pe frunza de varza se fac sarmalute mai mari(cele cu pasat se fac mai mari)apoi se aseaza in vas cu putin cimbru si marar se aseaza frumos sarmalutele dupa care se pune apa si pasta de tomate apoi se pune la cuptor pentru 2-3 ore la foc potrivit

Dorinta mi-a fost indeplinita mi-am  dorit tare  sa mananc sarmale cu pasat,am sa fac si cu pasat si carnita

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu pasat in vas roman-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

RuxyRux 1

04.12.2012, 17:44

Sigur sunt o nebunie! Dar de unde sa luam pasatul?

nadina73 1

13.12.2012, 17:46

Ruxy iubita ,,,,,,,,,,,,,,pasat???????Numai daca ai pe cine-va la tzara care macina porumb si face faina si acolo sa ceara sa-i faca moraru sau cel care macina .Mi-e mi-a trimis mama din tara ca aiciiiiiiiiiiii nici atat nu gasesc

RuxyRux 1

13.12.2012, 17:49

Am sa incerc, multumesc draga mea Nadina!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu linte si ciuperci