Sarmale

de - Andreea - in Mancaruri cu carne, 4 Ian 2013 | 3104 vizualizari

 

stiu ca v-ati saturat de ele :))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata (mix porc cu vita)
  • 2 cepe
  • 1 ceasca orez
  • bulion
  • knorr
  • sare
  • piper
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale:

Intr-o tigaie punem la calit ceapa tocata foarte marunt. Peste aceasta punem orezul si lasam citeva minute. inchidem focul, lasam la racit si adaugam carnea. Amestecam bine si adaugam condimentele.

Separat dam intr-un clocot foile de vita.

In fiecare foaie punem compozitie si o rulam inchinzind bine la capete.

Asezam pe fundul unei oale foi de vita, apoi punem sarmalele. La urma punem deasupra foi de vita. Turnam apa amestecata cu bulion si knorr, cat sa acopere sarmalele. Punem la fiert la foc mic.

Se servesc cu mamaliguta si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel marinata la cuptor