Sarmale

de - Andreea - in Mancaruri cu carne, 4 Ian 2013 | 2923 vizualizari

 

stiu ca v-ati saturat de ele :))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata (mix porc cu vita)
  • 2 cepe
  • 1 ceasca orez
  • bulion
  • knorr
  • sare
  • piper
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale:

Intr-o tigaie punem la calit ceapa tocata foarte marunt. Peste aceasta punem orezul si lasam citeva minute. inchidem focul, lasam la racit si adaugam carnea. Amestecam bine si adaugam condimentele.

Separat dam intr-un clocot foile de vita.

In fiecare foaie punem compozitie si o rulam inchinzind bine la capete.

Asezam pe fundul unei oale foi de vita, apoi punem sarmalele. La urma punem deasupra foi de vita. Turnam apa amestecata cu bulion si knorr, cat sa acopere sarmalele. Punem la fiert la foc mic.

Se servesc cu mamaliguta si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftie de curcan