Saratele picante

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 22 Dec 2011 | 4882 vizualizari

 

Minunate langa un pahar de vin sau bere !

 

INGREDIENTE

  • Aluat:  
  • 700g faina
  • 350g untura
  • 100g margarina
  • 1 lingura boia iute
  • 1 lingurita sare
  • 350g branza dulce de vaci
  • 200g telemea
  • 1 lingura seminte susan
  • 100g fulgi de porumb
  • 2 oua
  • Deasupra:  
  • 100g cascaval ras
  • 1 lingura seminte susan

   

Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele picante:

Punem intr-un vas incapator, faina, untul si margarina la temperatura camerei, adaugam sarea si piperul, branza dulce, telemeaua data pe razatoare, semintele de susan, fulgii de porumb, pe care i-am zdrobit in prealabil si cele doua oua. Framantam un aluat bine legat din toate ingredientele, pe care-l dam la rece pentru 60 minute (cel putin).

Impartim aluatul 3-4 bucati, luam cate o bucata de la rece, o intindem pe planseta, cu ajutorul sucitorului si taiem in forme. Presaram deasupra cascaval sau seminte de susan, le asezam in tavi tapetate si le dam la cuptorul dinainte incalzit pentru 20-25 minute.

Se pot servi imediat. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Teo 1

24.12.2011, 19:12

chiar frumoase !craciun fericit!

Cris2711 1

31.12.2011, 16:08

La multi ani Lia

lia maria 1

01.01.2012, 20:47

La multi ani 2012! si voua tuturor cu drag

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

ieri la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

ieri la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]