Rosii umplute cu crema de branza "Mos Craciun"

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2013 | 10642 vizualizari

 

Cu toata agitatia de sarbatori nu prea am mai avut timp de nimic...chiar daca Mosul a trecut pe la voi, vin astazi sa va ofer cate un Mos Craciun cu branzicaaa:D daca va plac mosuletii mei va rog sa-mi acordati un vot de 5 stelute incepand de maine la concursul de pe decorix ;;) http://www.decoblog.ro/2013/01/rosii-umplute-cu-crema-de-branza-mos-craciun.html (perioada de vot este 7-13 ianuarie)

 

INGREDIENTE

  • 7 rosii medii
  • 250 gr branza dulce
  • 100 gr unt moale
  • marar
  • sare
  • piper boabe (pt. decor)
  • maioneza (pt. decor)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu crema de branza "Mos Craciun":

Se amesteca branza (trebuie sa fie bine scursa) cu untul, se adauga mararul tocat marunt, iar apoi se pune sare dupa gust.

Se taie partea de jos a rosiilor (pt. a avea sustinere), se lasa deoparte capacelele si se scobesc cu o lingurita.

Se umple fiecare rosie cu crema de branza si se pune capacelul (pe post de caciulita).

Tot din crema de branza se fac moturile si nastureii, se pun ochisorii din boabele de piper, iar ca barba se adauga putina maioneza.

Se orneaza platoul dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu crema de branza "Mos Craciun"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

mamaieelena 1

06.01.2013, 19:27

Teo 1

06.01.2013, 19:38

frumoasa si grozava!chiar e ''de votat''!

mena29 1

07.01.2013, 21:38

Ce frumoase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv de post: rosii umplute cu salata de vinete