Sangria

de Simo in Bauturi, 15 Apr 2009 | 6940 vizualizari

 

O bautura traditionala spaniola, care se bea pe ritm de Flamenco! Se poate asorta cel mai bine la preparatele din peste si din pui, daca folositi vin alb, sau vita, miel si porc, daca folositi vin rosu.

 

INGREDIENTE

2 l vin rosu, 8 linguri zahar, 3 lamai, 4 portocale, 2 pere, 1 baton scortisoara, 1/4 apa minerala, 50 ml coniac, cuburi de gheata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sangria:

Pui vinul impreuna cu coniacul intr-un recipient. Adaugi zaharul, perele, lamaile si portocalele taiate felii impreuna cu batonul de scortisoara.

Dai recipientul la frigider pentru 4 ore. Se strecoara-daca vrei, dar se pot lasa si fructele in bautura. Pui apa minerala inainte sa servesti bautura si adaugi cateva cuburi de gheata. Poti decora cu lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sangria" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

fluturas 1

22.12.2009, 12:41

eu am baut Sangria altfel preparata,tequila,vin (rosu sau alb) si fructe de sezon..habar n-aveam ca se face altfel!

adry88 1

19.05.2011, 16:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Milkshake