Sangria picanta cu vin rosu si busuioc

de Bucataras in Cocktail, 28 Iul 2016 | 4580 vizualizari

 

Sangria cu vin rosu si busuioc usor picanta, este ideala pentru o zi relaxanta in curte si nu numai

 

INGREDIENTE

  • o sticla de vin rosu
  • 200 ml cinzano
  • 200 ml suc proaspat de portocale
  • 100g de portocala cubulete
  • doua mere taiate cubulete
  • 50 ml suc lamaie
  • cateva frunze de busuioc
  • un ardei iute
  • gheata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sangria picanta cu vin rosu si busuioc:

Cu cateva ore inainte de preparare, pune in carafa fructele cubulete si ghimbirul, acopera-le cu o treime din vin apoi lasa-le la macerat in frigider pentru 2 - 3 ore.

Pune in carafa frunzele de busuioc, sucurile de fructe, vinul, adauga gheata si amesteca cu o lingurita. Paharele le decoram cu coaja de portocala si busuioc proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sangria picanta cu vin rosu si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sangria